CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Food Talk


ShoutMix chat widget

Friday, June 18, 2010

Trifle Choc Cake lagi...



Trifle ku yg tak cantik tapi rasa dia best tau(bagi penggemar coklat dan cheese)..ikut je resepi gerenti menjadi!Resepi kat sini ye...

6 comments:

Hidayah Ismawi said...

Heavenly... tinggal diet dlm lif dulu yek puan2

*∽ IZAN ∽* said...

seriously nampak sedap gilerr! fuhhh!

wendyywy @ Table for 2 or more..... said...

Aduhai.. sedap nampaknya.
Rasanya kalo letak banana ke, stroberi ke, lagi best.

Saya dah jawab panjang lebar soalan Catlina kat blog saya, harap balik tengoknya, ya.

CatlinaFly said...

hidayah: hehehe buatnye sebijik,byk bg org la dr dayah :)..kita dapat mkn 2-3 slice je jadilah

CatlinaFly said...

izan: trylah buat izan :)..utk lapisan tgh tu, tmbh coklat lagi sikit, tak cukup manis buat sy lah

CatlinaFly said...

hi wendy..tq dtg sini:sebenarnye sebelum ni sy dah pernah buat guna strawberry.kali ni strawberry kat giant abish..kiwi je yg ada hehhehe