CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Food Talk


ShoutMix chat widget

Friday, February 25, 2011

Tsumacarons:CikMin Macaron - Love at the first bite!

Kalau tgk entry di bawah tu, macarons dibeli dari Cik Min.Boleh gi ke Cikmin.com atau email beliau di cikmin@ymail.com.

Harga? RM1.80 per piece.Minimum order is 25 pcs, plus postage RM10.Hand carry lagi tau, jgn risau takkan pecah melainkan korg gi gatal2 tangan gi lambung2 kotak tu memang dah namenye takde keroje cari keroje lah tu hehehe.Quite a real deal!Boleh diposkan ke seluruh Malaysia.Kata Cikmin, pos hari ini, esok boleh sampai.And true to words also..kalau tak silap aku, sampai ke Sabah Sarawak pun boleh pos!Guaranteed arrive in good condition, tgk je lah gmbr ni yeh?(ulang tayang)...

Let me describe the feeling of eating macarons(tukar channel jap aaa..)

At first bite, I feel the crunchiness of the macaron shell.But then it melts in my mouth.The filling add the extra yummyness and sweetness to the macarons.Sweet, but not to sweet.It is the kind of sweet that will make you long for more!My hubby was, I say was, not so fond of sweetness, but I see that he can indulge in macarons without complaining about its sweetness.Says he, it is like eating a jam tart!Oh my hubby...:) but I am glad we share the same liking in macarons...Personally I like the green one with peanut butter filling and the yellow ones with chocolate filling, but my hubby seems to favour the red ones(dulce de leche fillings) and the purple one(with blue beryy, I guess)..and now waiting to order more , later!(maybe next week CikMin will get calls from us hahaha)

Dan ini pulak, my second order form cikmin.com!









Tempted?U should!Click here: CikMin Macaron or email her at cikmin@ymail.com!

9 comments:

Fairyfarina said...

OMG OMG !!!! terliur..........

CatlinaFly said...

fairy farina: ape lagi jom order!

Cikmin said...

cat...what a sadness...delivery selepas yang berjaya ini..semua pecah..huhuhu...tapi still boleh makan lah..bukan pecah berderai pun..packaging sana kurier sama..blurrrrrr... :(

CatlinaFly said...

cikmin , ciannye..kena tuko kurier kot?

WarisanBonda said...

wahhh cantekkknyerrrrrrrrrr..nampak macam bestt terliur nak makan tp xreti buat...memang cantik sgt2...

Anonymous said...

cmne nk order ni?dh lama sy cr...

CatlinaFly said...

anon: nak order, sila klik ke blog cikmin tu..tapi skrg order dah full, kene tunggu cikmin bukak order baru heheehe..cikmin tak menang tgn tuh

Anonymous said...

dah byk kali antar order form kat cikmin :( tapi xde respon :(

HomeKreation said...

Salam cat. Tingin nak order gak ni. Along mmg hantu macaron!