CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Food Talk


ShoutMix chat widget

Wednesday, August 4, 2010

Food Blog Review No 20: Kak Chik @ Keluargaku Sayang

Salam semua....Agak busy seminggu dua ni...maaf ye bukan sengaja nak membuat anda semua tertunggu2....Bulan puasa pun menjelang tiba dan sy tertanya-tanya adakah sy dapat menunaikan janji nak siapkan review sebelum Ramadhan tiba?Insya allah...

Okeh jom kita teruskan ke next contestant~ Kak Chik!Sejak bila sy kenal dgn kak Chik di alam blog ni ya..dah dekat setahun rasanya.Dan terima kasih kerana Kak Chik sudi menyertai Food Blog Review sy ni..A friendly person , a bookstore owner, a loving wife, a good cook...wow...sungguh multitalented tau my friend Kak Chik ni..dan juga Kak Chik selalu mengupas isu semasa di blog beliau...salah satu tarikan selain dari resepi2 di blog kak Chik.

Jom tgk hasil air tangan Kak Chik...

To Kak Chik, jgn lupa letak badge Food Blog Review ya...good luck!

1 comment:

kakchik said...

salam catlina. terima kasih sebab review blog kakchik atas topik masakan ni. agaknya kakchiklah orang yang memasak yang sempoi-sempoi je hehe. insyaalla dah lama letak badge tu kat sidebar.