CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Food Talk


ShoutMix chat widget

Wednesday, May 12, 2010

Food Blog Review No. 2: Aku Bukan Chef


Blog milik Elissmie/Abg Gengz - Aku Bukan Chef mengandungi pelbagai resepi masakan di rumah termasuklah lauk pauk, kuih muih,biskut, masakan daging,ikan, ayam dll.Selain itu blog ini juga padat dengan info semasa seperti bengkel bakeri, tawaran kursus2 melanjutkan pelajaran dan tips2 keselamatan di dapur dan di rumah. Sy tak pasti tentang ini, tapi it seems to me that this blog got two people for the admin: Eliss(the wifey) and Abg Gengz(the hubby).Elissmie tolong betulkan kalau salah ye?

They also have another blog dedicated to their daughter Nuha-Dear Diary.

Resepi pilihan sy di blog ini ialah...


Ikan percik.Resepi kat sini.

Dan last but not least, Ellis jangan lupa tempek badge ni kat blog ok?

6 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

yang update saya seorang tapi info keselamatan diemail oleh my hubby utk dimasukkan dalam belog.dia tak berkesempatan nak update kerana kekangan kerja :)

terima kasih catlina :) badge akan ditampal ASAP :)

CatlinaFly said...

ok..:) thanks again!

Kakasma said...

salam cat..akak leh join ker..tapi malu arrr blog akak tak indah mana pun..pastu nak tanya yang kat mombloggers tu camner nak join..akak kureng paham..pastu boleh join juga ker..hihihihi banyak naa soalkan..

CatlinaFly said...

kak asma: sila2 kak!dialu2kan!..tinggal komen kat sini(baca syarat2 dulu eh)..

http://makanmakanbycatlina.blogspot.com/2010/05/food-blog-review.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam cat...t/kasih ajak k.atie meng'join' lucky draw cat nie....tp blog k.atie tue,bkn trtumpu pd msk jer... semua main redah jer!hikhik...apapon klu trsenarai lam 25 org tue pon....sukeeeee sgt!

CatlinaFly said...

kak atie: blog yang 80% ke atas pasal makanan(masak2 , gi kedai makan, review makanan) , boleh masuk kak :) jom ler join!