CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Food Talk


ShoutMix chat widget

Thursday, May 13, 2010

Food Blog Review No. 3: Cik Lily Putih's Story


Keunikan & Keajaiban Menjadi Kegilaanku-itu tagline yang menyapa sy bila berkunjung ke rumah Cik Lily Putih.

Cik Lily & beloved husband, Mr Big-gambar hakmilik Cik Lily Putih

Sy kenal Cik Lily di MomBloggersPlanet kerana kami sama2 jadi ahli kat sana.Cik Lily juga amat aktif dalam menjayakan mana2 mombloggers/bloggers nye gathering.Sy sgt jeles kerana sy tak berpeluang turun ke gathering tu huhuhu....dan sy sedang usha Cik Lily supaya buat gathering mombloggers/bloggers gathering edisi Johor bila beliau balik kampung tehehehe...

Macam-macam cerita ada di website Cik Lily ni tapi mostly about makan2!Klik sini utk baca pasal makan2 ni.Dan sy juga suka entry pasal jalan2...

Dan sy suka entry pasal Cik Lily gi keluar makan2 ni..kat sini..dia makan ketam!wassehhhh..

Gambar hakmilik Cik Lily Putih

Last but not least..Cik Lily sila tempek blog badge sy(jgn lupe link sekali!)yeh..



3 comments:

CikLilyPutih said...

wah, dapat gak akhirny direview blog pasal makan. suker suker suker.
akan saya buat entry sebaik mungkin bagi mempro blog cik cat nie.
(buat gath kat JB, wow hebat, bile?)

CatlinaFly said...

welcome and thanks for the promo..hihihi nanti kena bincang lagi tu..kalau setakat kite berdua, baik gather2 kat umah sy je hahaha

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tengok makanan masa puasa memang mencabar..all time peberet plak ketam tu..huhuhu