CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Food Talk


ShoutMix chat widget

Thursday, May 13, 2010

Food Blog Review No.4 : Sweet Recipes Gallery

Tadi dah gi jengah blog milik Cik Izan kita ni- Sweet Recipes Gallery. Ini ialah penerangan profail Cik Izan:

"Galeri ini memaparkan resepi-resepi masakan Cik Izan berdasarkan menu yang telah dimasak sendiri di rumah. Sebahagian resepi di pelajari dari Bonda, arwah mertua, keluarga, ipar duai termasuk tukang masak kenduri kendara dan juga internet. Sebahagiannya di olah sendiri oleh Cik Izan mengikut citarasa keluarga tercinta. Semoga galeri ini akan menjadi warisan & rujukan kepada anak-anak di masa akan datang dan juga kepada sesiapa sahaja."

Wow..sy memang respek dgn usaha murni Cik Izan ni..dan terasa rendah diri serta sedar betapa malasnye diri ini huk huk huk..bila nak start masak2 & baking2 lagi ni Catlina?Nak tunggu pregnantkan adik E-ein ke?hehehehe(massa mengandungkan E-ein, aku rajin ke dapur!)...

Opps...sorry ter interprem pulak!!Menurut Cik Izan,ibu kepada dua org anak iaitu Danish & Dania, dia sanggup berasap kat dapur walaupun balik ek rumah jam 8 malam!Wow again!Rasa bersemangat bila tgk blog Cik Izan ni...

Ini pula blog utama Cik Izan, tentang keluarga & anak2 iaitu di Sweet@omoide ( sy rasa omoide ni dari bahasa Jepun, betul tak Cik Izan?)

Dan resepi pilihan sy di sini ialah:

Oishiiiiiiii!!!Mee goreng mamak special!!!(sy rasa namanye patut ditukar mee goreng mama special sebab seorang mama yang masak ni hehehe)

Last but not least, dipersilakan Cik Izan kita menayangkan badge review ni di blog anda...macihhh!!



2 comments:

IZAN said...

Salam Catlina..
Timer kasih dauh keladi sebab dah terjah ala-ala jalan-jalan cari makan kat galeri Izan.

Haaa Izan pun buat ulasan pasal preview Catlina tuhhh.. boleh terjah ke link nih yekkk!

http://sweetrecipesgallery.blogspot.com/2010/05/sweetrecipes-gallery-reviewed-by.html

terima kasih daun keladi sudi singgah ke sweet@recipesgallery.. muahh muahhhhh! he he

CatlinaFly said...

pzan: woraittt :) thanks juga kat izan, sudi join review kat sini :)