CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Food Talk


ShoutMix chat widget

Friday, May 14, 2010

Food Blog Review No. 5: KucingOrenGemok






Sy suka nama pemilik blog yang catchy -Kucingorengemok.Sekali baca mcm kucing goreng emok (emak dlm loghat kelantan)pulak hehehe...nama gelaran sebenar bagi kucingorengemok ialah Lee Lin..Oh ya, tagline blog ni ialah, Makan lah, apa lagi(pergi lempeng, balik lepat).Boleh dikatakan hampir 99% blog ini mengenai makanan.Some yang dimasak sendiri oleh Lee Lin si kucing, some dia gi makan kat kedai dan juga ada review produk.

Paling sy suka, gambar-gambar dalam blog Kucingorengemok ni.Banyak gambar,jelas dan clear.Dan juga gaya penulisan yang mesra dan selamba buat kita rasa kita dah kenal dia lama walaupun baru je jengah blog si kucing nyanyau ni.Lagi satu yang paling spesel, Lee Lin juga menulis review tentang restoran2 di negeri2 yang dia pernah pergi.Syok je baca...dan bila sy klik kat entry negeri Pahang,baru sy tau BOH tu nama tempat, sebab tu teh BOH tu namanye BOH..sebab ladang dia kat BOH, Cameroan Highland.Hihihi..baru aku tau...

Resepi yang sy suka di blog kucingorengemok ni?

Ni dia....Syaksukka(makanan arab daaa..)


Ok..last but not least, macam biasa, dipersilakan tuan empunya blog tempek badge ini kat side bar blog anda dan link ke sini okeh??



2 comments:

kucingorengemok said...

i came, i saw, i grinned widely :D thank you!

CatlinaFly said...

lee lin: welcome :)